Kalatoidud

Küpsetatud latikas küüslaugu, tšilli ja ingverivõiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kasuta selles suurepärases, lihtsalt valmistatavas kalaroas endale meelepärast (soovitatavalt valget) kala.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Puhasta kala ja lõika noaga külgedele sälgud. Maitsesta seest ja väljast soola-pipraga. Puista vahele pool hakitud basiilikust. Haki küüslauk, tšilli ja ingver. Sulata kastrulis või ja lisa oliivõli. Lisa ka hakitud küüslauk, tšilli ning ingver. Kuumuta mõni minut. Vala pool segust kala vahele ja teine pool kala peale. Küpseta rooga ahjus 20 minutit, sõltuvalt kala suurusest. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
WizardOfTheEast 18.sept 2010 14:48
Tegin haugiga. Basiiliku asendasin vajaliku puudumisel peterselliga ja lisasin ka umbes 25g sinihallitusjuustu. Superhea tuli.
Atsinna 15.jaan 2010 19:19
Näen, et keegi peale minu ei armasta seda toitu teha. Seekord küpsetasin päris suure latika. Meeldis ka latikas. Abikaasa arvas, et karpkala oli parem.
Atsinna 28.dets 2008 21:41
Selle aasta jõuludel kala peast ei teinud, vaid selle retsepti järgi. Kalaks oli karpkala ja väga meeldis. Mees küsib, millal jälle saab, talle meeldis maitseainete kooslus, minu jaoks oli natuke palju maitseaineid, ehk natuke teravavõitu.
1