Kalatoidud

Marokopärane ahjukala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Klassikaline Maroko marinaad, kus on põnevaid uusi maitseid ja eksootilisust, valmib ilma suurema vaevata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Haki küüslauguküüned ja hõõru koos soola, paprikapulbri, koriandri ja peterselliga peeneks. Nirista vähehaaval ja pidevalt hõõrudes hulka õli. Maitsesta sidrunimahla ja Cayenne´i pipraga.

2. Määri segu kalafileedele ning küpseta rooga ahjus 225° juures 25 minutit. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aive 19.jaan 2013 18:43
Tegin seda mintai fileest. Paprika ja cayenne´i pipra asendasin indiapärase maitseaineseguga, kus need ka sees olid. Kuigi kala sai natuke soolane, maitses see väga hästi! Hea vaheldus tavalisele paneeritud kalale.
elenora 27.okt 2010 16:46
Suhteliselt keskmine..
monsa 03.juuli 2009 12:32
kui esimest korda proovisin teha, siis maitses igatahes tervele perele. Tegin paksematest heigifilee tükkidest ja retseptis antud maiteained andsid heigile põneva maitsenüansi. Täna lähen teisele ringile. Soovitan proovida teistelgi.:):)
1