Kalatoidud

Pannkoogid kalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui pole viitsimist pisikeste kookidega mässata, võid valmistada ka suured pannkoogid ja hiljem need neljaks jagada või rulli keerata. Nii saad neid samamoodi hapukoore ja kalamarjaga kaunistada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega kausis lahtiklopitud munad ja pool piimakogusest. Kalla hulka nisu- ja odrajahu ning sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud piim, sulatatud või ja sool, sega läbi. Lase tainal pool tundi seista. Küpseta väikesed pannkoogid nii, et paned enne pannile tükeldatud kala ja siis taina ( soovi korral võid teha ka vastupidi - enne tainas ja seejärel kala! ). Kaunista hapukoore ja kalamarjaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa