Kalatoidud

Kalapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tervislik rukkijahupõhjaga pirukas sobib iseseisvaks eineks koos värske salatiga või kohvikõrvaseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusteks 20 minutit Külmkapis 1 tund Ahjus 35 minutit

Kogus: 1 portsjon
Sega rukki- ja nisujahu, lisa tükeldatud või ning haki purutaoliseks. Lisa vesi, sool ja muna, sega ühtlaseks tainaks. Pane 1 tunniks külma. Suru tainas 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Täidise jaoks poolita porru ja viiluta õhukeselt. Viiluta ka lõhe. Sega toorjuust, munad, piim, jahu, purustatud küüslauk ja maitseained ühtlaseks. Pane porru ja lõhe tainale, vala peale toorjuustusegu. Küpseta ahjus 200°C juures 35 minutit.
Kogustest valmib 10 tk pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa