Kalatoidud

Sidrunikala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mahlane sidrunimaitseline kalapraad valmib kiiresti. Koori kindlasti sidrunid, sest koor muudab roa mõruks. Serveeri riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Kuumutamiseks 15 minutit

Kogus: 1 portsjon
Koori ja viiluta sibul. Kuumuta õli kõrgema äärega pannil ning pruunista seal sibul. Tükelda kalafilee. Pane kalatükid sibula peale, raputa üle soola-pipraga. Sega kokku äädikas, suhkur ja sidrunimahl, vala pannile. Viiluta kooritud sidrun ning tomatid, aseta kalatükkidele. Vala peale kuum vesi ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa