Kalatoidud

Aedviljade ja lõhega vokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vokiiroad on maitsvad ja valmivad lihtsalt. Miks mitte panna aja võitmiseks kõik pereliikmed või külalised köögivilju hakkima. Lõhe asemel võid kasutada ka muud kala, näiteks siiga, turska või ahvenat. Kui soovid kastet paksemaks muuta, lisa 1 tl maisitärklist, mis on segatud vähese veega.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Praadimiseks 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Lõika kala väikesteks tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Peenesta ingver ja küüslauk. Viiluta õhukeselt paprika, suvikõrvits ja porgandid. Kuumuta vokkimispannil õli. Pane aedvili, küüslauk ja ingver pannile ning prae segades 5 minutit ( soovi korral kauem ). Lisa kala ja kuumuta veel mõni minut. Sega vesi, tšilli- ja sojakaste ning kalla toidule. Serveeri riisi või nuudlitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anetu 25.jaan 2012 17:06
Tõesti hea
Ruudike 28.jaan 2011 19:09
Väga mõnus toit. Lisasin tavalisele õlile veel natukene seesamiõli ning kala (kasutasin forelli) maitsestasin tavalise pipra asemel sidrunpipraga
Pyhak 20.veeb 2010 18:18
Väga hea tuli
kriste24 03.jaan 2010 13:56
v2ga hea maitse, mu lemmik
Evelin 27.apr 2009 15:22
Väga maitsev! Lisasin veel omalt poolt retsepti 150g sojaidusid ja ühe supilusikatäie kalakastet.
1