Kalatoidud

Ahjulõhe tomati ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Lihtne ja tervislik kalaroog. Kes kaloreid ei karda, võib majoneesi ja hapukoore kogust kahekordistada. Siis pole enam tarvis eraldi kastme peale mõelda, sest toit tuleb isegi mõnusalt mahlane.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 10 minutit Küpsemiseks 25 minutit

Kogus: 1 portsjon
Eemalda lõhefileelt luud. Maitsesta kala soola-pipraga ja pane ahjuvormi. Raputa üle hakitud tilliga, kata sibula- ja tomativiiludega. Kalla peale majoneesi-hapukooresegu ning puista üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 200°C juures kuni 25 minutit. Kui filee on väga õhuke, aitab ka 20 minutist. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
EJ 23.juuni 2012 23:33
Super tuli välja, väga maitsev ja mahlane ja veel - VÄGA KIIRE JA LIHTNE VALMISTADA!
KS 11.veeb 2012 18:56
Mõnus mahlane! Kuulub menüüsse:)
Hindaja 19.juuli 2011 15:08
Tegin lõhe asemel turska,ja kogu see kompott sobis suurepäraselt ka valgele kalale :).Maitse on supper!Sain hea retsepti pidulaua soojaks söögiks kartuli kõrvale :Y
evatüdruk 17.veeb 2011 16:02
Lõhe nagu lõhe ikka, maitsev, aga ei midagi erilist.
Hindaja 16.mai 2010 17:34
väga, väga maitsev
Ciisukas 30.apr 2010 22:09
Parim! Lihtne ja kiirelt valmiv! Roog, mis teenib alati kiidusõnu :)
Liis006 18.apr 2010 20:25
Meie pere lemmik :)
sklissa 01.märts 2010 15:50
vaieldamatu lemmik!
Nipi 13.märts 2009 21:39
Vapustav!
anke 16.dets 2008 19:08
meie pere lemmik kalapraad
PaFF 12.dets 2008 18:48
supeer hea söök
Kaif 05.okt 2008 17:49
Väga hea tuli, mahlane oli ta tõesti, nagu öeldud:P
ents34523 17.sept 2008 15:41
vääga hää
1