Kalatoidud

Suitsukala-kartulivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Selle söögi ettevalmistused lähevad kiiremini, kui ostad poest puhastatud ja hakitud suitsukala. Veel rohkem võidad ajas, kui kasutad keedetud kartuleid, aga olgu õeldud, et tulemus pole siis kaugeltki nii maitsev.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusteks 20 minutit Küpsemiseks 50 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Viiluta kooritud kurk ja kartulid. Lao rasvaga määritud ahjuvormi kihtidena kurgi- ja kartuliviilud, hakitud till ning tükeldatud kala. Sega lahtiklopitud munad, koor ja piim, maitsesta soola-pipraga ning kalla vormi. Soovi korral pane roa peale õhukesed võitükid. Küpseta ahjus 200°C juures vähemalt 50 minutit. Kõrbemise vältimiseks võid esimese poole küpsemisajast hoida vormi peal fooliumi. Serveeri värske salati ja leivaga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eda 19.aug 2014 18:42
Asendasin kurgi suvikõrvitsaga ja tegin viimase kihi suvikõrvitsast, lisasin ka veidi juustu küpsemise lõpus. Kasutasin kalana suitsuhaugi. Üllatavalt hea tuli.
Brüleekreem 04.okt 2011 21:36
Sobib! Sain suvikõrvitsast ka ühtlasi lahti.
kuidas 07.märts 2011 21:40
Tegin sarnast rooga kunagi, kurgi asemel suvikõrvits ja rohkelt rohelist sibulat ka :)
Merje Maripuu 03.okt 2010 01:05
Täitsa maitsev vorm!Lihtne valmistada.Teenteine-
kordki.;)
täistera 12.nov 2008 19:40
Tegin, hea, kuid mitte vaimustav. Võimalik, et teen veel, kuna kiire ja lihtne roog. Kurgi asendan järgmine kord millegi muuga. Brokoliga näiteks.
1