Kalatoidud

Kala-köögiviljahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ühepajatoit kala ja köögiviljadega valmib kiirelt ning sobib hästi argiõhtuks.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 20 minutit Hautamiseks 20 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Lõika kalafilee kuubikuteks. Koori porgandid ja kartulid ning lõika samuti kuubikuteks. Haki sibulad. Sulata potis või ning pruunista selles sibulad, porgandid ja kartulid. Lisa tomatipasta ja kuum vesi, maitsesta soola-pipraga. Hauta madalal kuumusel 15 minutit. Pane juurde kalatükid ja hauta veel 5 minutit. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 02.veeb 2015 19:05
Mulle meeldib ilma kartulita.
kiqpiq 10.sept 2009 13:17
Kuna see meie kalalett ei ole poes just parimate killast, siis meie proovisime külmutatud heigist seda rooga valmistada. Jube vedel jäi jah. Ei soovita :S!Järgmine kord peab ikka värsket kala kusagilt hanikma, kas või lõhe-forelliga proovima.
memmeke 12.okt 2008 17:50
See on tõesti väga maitsev toit,kuigi ma ei soovitaks vett niipalju panna,jääb vedel,aga maitse on supper
njah 09.okt 2008 18:26
super maitsev on see. ma veel ei teinud päris täpselt selle retsepti järgi ka, nt kalaks oli forell üldse ning maitseained olid ka natuke huvitavamad. keele viis alla :D
1