Kalatoidud

Lõhe norrapäraselt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hõrk ja mahlane kalaroog, mille kõrvale norrakad serveerivad hautatud köögivilja ja kartuleid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane külma vette pipraterad, sool ja loorberilehed, lase keema. Keera kuumus maha ning tõsta vette portsjoniteks lõigatud lõhefilee. Hoia seal 15-20 minutit. NB! Ära keeda!. Serveeri kala keedetud kartulite või riisi ja hautatud köögiviljaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kretu 25.nov 2011 19:07
olen paar korda teinud, väga mõnus vaheldus nö tavapärasele ahjulõhele. Ja meieperele meelib pigem vähema küpsusastmega ehk siis selline õrn kala
kadi 10.veeb 2010 21:43
tegin ka, maitse oli hea, aga 20 minutiga jäi kala tooreks:(
picapica 04.nov 2009 21:27
Väga maitsev ning väga lihtne valmistada. Pole ka nii rasvane nagu ahjus tehtult, kuna rasv läheb põhiliselt vette.
1