Kalatoidud

Lõhelasanje

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: 100 rooga
Toitev ja mahlane lõhelasanje sisaldab ohtralt kala ning krevette.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pane kastrulisse tomatikonserv koos puljongikuubikute ja musta pipraga, kuumuta 20 minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud lõheilee ja krevetid, kuumuta veel 5 minutit. Viimasena lisa tükeldatud külmsuitsuforell ja hakitud till.
Juustukastme jaoks sulata kastrulis või, lisa jahu ning prae paar minutit. Kalla vähehaaval hulka piim, ise pidevalt segades ja kuumuta keemiseni. Lisa riivitud juust ning sega ühtlaseks, maitsesta tilli, soola ja sidrunipipraga.
Tõsta võitatud lasanjevormi põhja kiht kala-tomatisegu, lao peale lasanjeplaadid. Pane uus kala-tomatikiht, vala juustukastet ning kata lasanjeplaatidega. Viimaseks kihiks on taas juustukaste. Puista üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Kui pealispind kipub liialt pruunisruma, kata vorm küpsetuspaberiga. Lase valmis roal 15 minutit taheneda ja lõika siis lahti. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 28.juuli 2011 18:42
Tõesti oli koostisosades küll lõhefilee olemas, aga tegemisõpetuses oli forell topelt läinud. Aitäh tähelepanelikule heyly25-le.
heyly25 28.juuli 2011 16:24
Ma veel ei ole seda teinud, kuid minu poolt tähelepanek.... pealkirjaks on lõhelasanje, kuid sisaldab forelli ja krevette. Lõhet ennast polegi. Iseenesest on ju ka need head, kuid näpukas, mis sugune.
CarolyH 20.apr 2010 16:51
sibul ja küüslauk on ära unustatud tomatikastmes, muidu juba kaks korda tehtud, suur kalasõber :)
liinabobiina 22.veeb 2008 12:40
Mina jätaksin külmsuitsuforelli ära (või lisaksin vaid veidi)- lasanje sai liiga soolane ja külmsuitsuforelli maitse lõi üle.
1