Kalatoidud

Tuunikalapitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmis pitsapõhjadega saab valmistada imekiirelt väga maitsvaid kalapitsasid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Purusta küüslauguküüned ja sega tomatikonservi hulka, maitsesta soolaga. Kata pitsapõhjad tomatiseguga ning puista peale pool riivitud juustust. Lao pitsadele kalakonserv, sibularõngad, tükeldatud paprika ja oliivid. Viimaks raputa peale ülejäänud riivitud juust, maitsesta musta pipra ja punega. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit või kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Toiduharrastaja 24.apr 2015 08:05
Kõik areneb! Ma omal ajal olin nt Norras väga nördinud kui avastasin ühest söögikohast lõhepitsa; olin purist ja tunnistasin ainult nö klassikalisi pitsasid. Nüüd tundub see naeruväärt, loomulikult on igaühe püha õigus uusi asju leiutada!
arxitibi 04.juuni 2011 15:25
Kui järgida täpselt retsepti, siis on vürtsi ja maitset kuidagi vähe, aga hea kiire söök.
gerly24 21.mai 2009 20:54
meile meeldib:)
MIA 20.märts 2009 12:54
:Akohe hakkan küpseta-
ma:D:D:D:):D;););) Ai-
nult et pitsapõhja teen ise,
(nimetu) 13.märts 2008 15:40
maitseb
jutita 13.märts 2008 14:14
Pizzapõhja võib ise ka teha vabalt,saab selline nagu soov on.
meriketark 13.märts 2008 13:31
Kate on kindlasti väga mõnus ja maitsev!Ainult need valmis pitsapõhjad on tihti liiga paksud,mulle meeldivad rohkem õhukesed.
jutita 13.märts 2008 10:48
Lisasin oma lemmik retseptidesse,tuuni-
kala on minu lemmik,esimesel võimalusel teen ära.
nord 25.veeb 2008 15:46
maitsev!
katamari 21.märts 2007 13:33
Väga hea!
1