Kalatoidud

Marineeritud silmud

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: 100 rooga
Kui paned silmud purki, lisa marinaadi hulka veidi želatiini, nii tarretub see kergemini.
Kogus: 1 portsjon
Keeda valmis marinaad. Lao röstitud tükeldatud silmud purki või kaussi ( koos peadega, nii tarretub leem paremini ) ning kalla peale kuum marinaad. Kui teed roa kaussi, aseta selle peale vajutis. Silmusid purki pannes lisa parema tarretumise huvides kuuma marinaadi hulka želatiini. Serveeri kastmega, kus lahjendatud äädika hulka on lisatud veidi sinepit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mann 18.okt 2010 12:23
silmud jämesoolaga seisma u.pooleks tunniks seejärel tugevaks vahuks lüüa nii et vaht oleks roosamanna sarnane siis limast puhastada röstida süte peal siis tükeldada pea otsast, purki laduda siis keeta marinaad mille koostis on vürts,sool,äädikas kõik maitse järgi ,lasta jahtuda kallata marin silmudele peale ja kuumutada ahjus u 20min.280kraadi nii et näed mulle alt tõusmas ,kaaned peale ja keldri. säilivad tervelt aasta. olen teinud nii juba aastakümneid toredat proovimist
Mari 22.nov 2008 00:13
mina praen silmud pannil vähese rasvaga, siis lõikan tükkideks ja panen potti vähese veega veidi keema ning sellele lisan marinaadiained. Siis purkidesse ja imehead.Sisikonna ja pead jätan ka külge, aga võib ka ära võtta..
1