Kalatoidud

Marineeritud angerjas

Keskmine hinne: 3.06 Allikas: 100 rooga
Kõige maitsvam saab angerjas siis, kui kasutada marinaadis vee asemel koha keeduleent.
Kogus: 1 portsjon
Keeda tükeldatud angerjat koos peaga 15 minutit marinaadis (peaga koos keetes tarretub vedelik paremini). Tõsta kalatükid purki (v.a. pea), kalla peale marinaad, sulge kaanega ning lase jahtuda. Säilita külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
osvald oblikas 06.mai 2016 21:47
Just tegin...15 minutit oli liiga palju jah...kõik nahk oli ära koorund ja marinaad oli täiesti sogane...eks näis kuidas maitseb...lisasin porgandiviile ja loorberilehti ka juurde marinaadile.
Taara 08.dets 2009 13:44
norm,päris hää tuli.:A
mald 19.jaan 2008 00:02
Tükeldatud angerjas ei vaja nii kaua keetmist. Marinaadi peaks lisama kindlasti vürtsi ja loorberilehte.
1