Kalatoidud

Räimerullid suitsulõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kasutades kaunistamiseks suitsulõhet, saad räimedest valmistada ka maitsva piduroa. Serveeri jahtunult külmlaual või soojalt äsjakeedetud kartulitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Loputa ja kuivata räimefileed. Tõmba ära selgroog, maitsesta lihapool soola-pipraga. Rulli kalad kokku, nahk väljaspool, ning tõsta võitatud ja soolaga kergelt üleraputatud ahjuvormi. Sega omavahel sinep, hapukoor, koor ja till, vala rullidele. Lõika lõhe ribadeks ning jaota samuti rullidele. Puista peale riivsai ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa