Kalatoidud

Marineeritud kala hispaania moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hispaanias kasutatakse marineerimiseks sardiine, mille meie võime kiluga asendada.
Kogus: 6 portsjonit
Roogi ja pese kalad, kuivata köögipaberiga ning lao ahjunõusse. Lõika paprika ja sibul ribadeks, porgand ja küüslauk õhukesteks viiludeks; laota kalade peale. Sega omavahel marinaadiained, lase keema tõusta ning kalla kuumalt vormi. Küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit, võta ahjust välja ja lase täielikult jahtuda. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pangatibi 06.mai 2012 19:15
On tõesti maitsev. Eriti hea on kilust tehtuna.
memmeke 10.sept 2009 17:33
Väga maitsev.Olen valmistanud seda päris mitu korda ja soovitan ka sõpradele.
1