Kalatoidud

Räimepakid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hea võimalus väiksemas sõprade ringis midagi tavapärasest erinevat pakkuda. Ahjuplaadile mahub korraga 4-6 pakki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika köögivili tuletikusarnasteks tükkideks ja haki sibul. Laota lauale neli ruudukujulist küpsetuspaberi tükki, piserda peale õli ning määri käega laiali. Aseta iga paberi keskele veerand köögiviljakogusest. Raputa köögiviljadele ja fileedele natuke soola ja sidrunipipart, pane fileed kahekaupa kokku. Tõsta igasse pakki 3 fileepaari ning sulge paber tihedalt nii, et köögiviljade küpsemisel tekkiv aur välja ei pääseks. ( Soovi korra raputa kalade peale ka riivitud juustu. ) Lao pakid ahjuplaadile ja küpseta ahjus 200°C juures 15-20 minutit. Jaga taldrikutele, kus iga sööja oma paki ise avab. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa