Kalatoidud

Marineeritud räimerullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Eestlastele ammusest ajast tuttav roog, mis väärib praeguri proovimist.
Kogus: 1 portsjon
Lao fileed kihtidena kaussi, raputa vahele soola ja lase mõned tunnid maitsestuda. Aja vesi keema, lisa suhkur, õhukesed sibularõngad ja porgandikettad, keeda 5 minutit. Pane juurde äädikas ja vürtsid, tõsta keedunõu pliidilt ning lase 10 minutit kaane all haududa. Korja pipraterad ja loorber välja, jahuta marinaad. Pühi räimedelt sool maha, keera fileed rulli ning lao purki, pane vahele sibulat ja porgandit. Kalla marinaad peale, lase jahedas päev-paar maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
klee 02.apr 2008 17:57
Lisaksin marinaadile ka nelki
paatja 29.märts 2007 06:45
Proovi teha nii: ära kalale soola pane, tee marinaad soolane siis kala jääb pehme ja õhuline.
Priit38 24.märts 2007 07:50
väga maitsev! mmmmmmmmmmmmmmmmm!
1