Kalatoidud

Küpsetatud küüslauguräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vaimustav maiuspala küüslaugu kummardajatele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Roogi ja pese räimed, eemalda selgrood. Määri madal pirukavorm õliga, raputa sinna õhukesi küüslaugurattaid. Pista iga kala kõhuõõnde veidi hakitud tilli, lappa räimed uuesti kokku ning lao, sabapool keskkoha suunas, päikesekujuliselt vormi. Nirista üle vähese õliga, raputa peale soola ja sidrunipipart ning õhukesi küüslaugurattaid. Küpseta ahjus 150°C juures 50 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kij 12.jaan 2010 15:05
vägahea, aga kartul kinddlasti ka
Atsinna 09.veeb 2009 10:17
Tegin eile lõunaks just sellise küüslauguse roa räimefileedest kartuli kõrvale. Lihtne ja hea!
1