Kalatoidud

Kalahakkliha kotletid

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
400 g räimefileed (haug, siig)
1 dl vahukoort
þ dl riivsaia
1 –2 sibulat
2 muna
1 spl sidrunimahla
1 tl soola
valget pipart
margariini või võid
1. Jahvata kalafileed hakklihamasinas või purusta köögikombainis;
2. Sega riivsai vahukoore hulka ja lase paisuda;
3. Koori ja tükelda sibulad. Sega kõik ained omavahel välja arvatud munavalged;
4. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja lisa ettevaatlikult taignale;
5. Küpseta pihvid;
6. Serveeri kartulipüree, valge põhikastme või tatari kastmega ja toorsalatiga.
NB! Pihvid võib praadida ka 200ºC juures umbes 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 23.nov 2012 09:17
Lisasin riivsaia koguse retseptile, seda kulub pool dl.
krissu 22.nov 2012 19:43
kui palju seda riivsaia olema peab ???
Kertu Kaljuveer 05.okt 2011 20:04
Super!
Kataz 14.apr 2009 14:16
väga maitsvad!:) kala maitse oli väga hästi tunda.....
maretx 26.nov 2007 18:04
maitsvad, kuid hakkmass tuli suhtkoht vedel ja oli ebamugav praadida
1