Kalatoidud

Kodujuustu-tomatisalat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

200 g lehtsalatit (jääsalat, hiina kapsas)
250 g kirss- või viinamaritomateid
1 sibul
1—2 varsselleri vart
200 g kodujuustu
200 g tuunikalakonservi

Kaste:
1 dl apelsinimahla
1 tl suhkrut
½ tl basiilikut
1 küüslauguküüs
pisut musta pipart
soola
2 sl oliivõli
2 dl 10% hapukoort


Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Aseta serveerimistaldrikule (selle salati puhul tehakse kohe portsjonid valmis). Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta need salatilehtedele. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, viiluta varsseller. Puista peenestatud varsseller ja sibularattad ühtlaselt salatilehtede. Keskele kuhja kodujuust ja kõige peale aseta tuunikalatülikesed.
Sega kastme ained kokku ja kalla salatile. Serveeri koos näkileivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa