Kalatoidud

Saida-pestorull lillkapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pesto asemel võid kala maitsestada ka lihtsalt ürdisoola ja kalamaitseainega.
Kogus: 2 portsjonit
Puhasta kalafilee ja laota täispikkuses lõikelauale laiali.
Määri filee kokku pestokastmega ja raputa peale viiepiprasegu.
Keela kalafilee rulli ja aseta aurutisse umbes 7 minutiks küpsema.
Eralda lillkapsa õisikud ja haki seller ning sibul peeneks.
Auruta kergelt lillkapsas, aga nii et see jääks krõmpsuks
Kuumuta pannil või ja prae selles selleri ja sibula viilud. Lisa pannile ka aurutud lillkapsas. Maitsestamiseks lisa värsket tilli.
# Parim aurutaja on valmistatud bambusest, aga selle puudumisel võid kasutada ka lihtsalt sõela ja potti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa