Kalatoidud

Teriyaki- ja laimimarinaadis lõhe

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Teravas ja veidi magusamaitselises marinaadis lõhe jääb seest mahlane. Laim lisab sellele jaapanipärasele grillitud lõhele veelgi eksootilist maiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Marinaadi jaoks sega Teriyaki kaste, õli, laimi koor ja mahl, hakitud tšillikaun ja hakitud küüslauguküüned. Tõsta lõhemedaljonid 30 minutiks marinaadi.
Aseta lõhetükid soovitatavalt spetsiaalsele kalagrillimise restile või paki ükshaaval fooliumisse või küpsetuspaberisse.
Grilli mõlemalt poolt 2 minutit. Samuti võid kala küpsetada 200ºC ahjus 20 minutit.
Kui sul pole spetsiaalset kalagrillimise resti, keera tükid ükshaaval fooliumisse või küpsetuspaberisse ja grilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eumolaire 17.veeb 2014 04:25
Gee whiz, and I thguhot this would be hard to find out.
santaana 19.juuni 2008 21:57
Minule ei meeldi tsillikaun seal hulgas.Kuna lohe kala on niigi vaga hea ,siis ma ei lisaks sellist teravat asja sinna juurde.retsept on hea,aga ma armastan teha seda kala fooliumis,fooliumi peale panen ratta mugulsibulast,sinna peale kalatykk,kalatyki peale varsket tilli natuke valget pipart ja soola,ja koige tipuks tykk void.tosta foolimi aared ylesse kokku ja grilli 15-20 min.moodukal tulel.uskuge,sedasi on see kala koige parem.Korvale sooge koogivilja,mis on ka fooliumis kypsetatud.
1