Kalatoidud

Muna-kilutäidisega rullbiskviit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmista biskviitpõhi juba eelmisel õhtul, kuid keera see ahjust võttes kindlasti rulli. Hommikul rulli põhi lahti ja lisa täidis.
Kogus: 6 portsjonit
Vahusta munad tugevaks vahuks. Sega omavahel kuivained ja puista ettevaatlikult munavahu sekka. Laota tainas plaadile laiali ja küpseta ahjus 185 kraadi juures 10 minutit. Võta põhi ahjust välja ja aseta selle peale teine küpsetuspaber. Eemalda küpsetamisel kasutatud ahjupaber ja keera biskviit rulli. Tükelda vürtsikilu ja riivi keedumuna. Sega omavahel kokku toorjuust, kilu ja keedumuna. Maitsesta segu värske tilliga. Määri biskviitpõhi muna-kilutäidisega ja laota peale lehtsalati lehed. Keera biskviit uuesti rulli ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arvaja 01.juuni 2011 23:36
Ise ei ole teinud, aga äkki kuivamine ja raskused rullikeeramisel tulid sellest, et retsepti autoril on märksa väiksem küpsetusplaat? Mina teen tavalist rullbiskviiti 5 munaga. 3 munaga tuleks ikka väga õhuke, pole ime, et ära kuivab.
JK 04.jaan 2011 16:44
nii, lõpetasin just tegemise. ka mina olin hädas rulli keeramisega, kuna küpsetis oli liiga krõbe. Kuid leidsin lahenduse: enne täidise panemist, natuke biskviiti piimaga immutada. siis saab mõne aja pärast täidise peale panna ja rulli keerata.
StarDust 28.veeb 2010 18:13
sorry, hinne kah :)
StarDust 28.veeb 2010 18:12
Mina hoidsin pikemalt kui 10 min ahjus, kuna paistis väga hele. Ja kah ei saanud rulli keerata. Aga tegin siis selle põhja pooleks ja panin täidise koos salatiga sinna vahele. Vormist maitse ei muutunud :). VÄGA VÄGA HEA! Kõigile kellele pakkusin, maitses ja kiitsid!
Kamme8 28.nov 2009 23:14
Proovisin ka seda täna küpsetada aga minul ei õnnestunud, ei olnud võimalik rulli keerata, sest see oli nii rabe, et kohe murdus mitmeks tükiks. Kas äkki see 10 min. küpsetamist on liiga pikk aeg? Kindlasti proovin uuesti küpsetada.
mald 25.nov 2009 12:58
Väga hea tuli. Panin lehtsalati asemel peenekshakitud rohelist sibulat.
anka65 14.märts 2009 10:41
soovitan lausa tungivalt kõigile kiluvõileiva fännidele. minu mees on üks sellistest ja ütles, et pidavatki olema selline tunne, et sööd kiluvõileiba. ei pelgaks seda rulli isegi mitte pidulauale panna.
1