Kalatoidud

Marineeritud räimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Ühenda potis vesi, sool, pipar ning sibula- ja porgandirattad ning keeda kuni soola lahustumiseni. Lisa siis äädikas ning jahuta marinaad. Paiguta fileed kaussi või purki ja vala peale marinaad. Hoia ööpäev külmikus. Naudi koos musta leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Heli 02.aug 2012 16:40
Mis see silk siis on? Öeldakse ju soolasilk.
Liis 02.aug 2012 14:54
Mis ajast silk soolatud räim on :D
aa 25.veeb 2012 16:25
panin pipra asemel kiluvürtsi,tl. suhkrut ja loorberit
Alvar 06.veeb 2011 22:36
Loorber on puhta puudu
Hindaja 06.veeb 2011 12:32
Suhkurt peaks ka ikka natuke lisama, tuleb parem maitse. Muidu tuli hea:Y
Katukaktus 06.veeb 2011 10:16
Päris head on aga äädikat oleks võinud natuke rohkem olla :D
1