Kalatoidud

Forelli ahjufilee

Keskmine hinne: 4 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Põnevama maitse saamiseks asenda kalamaitseainesegu näiteks wasabi’ga. Sega noaotsatäis wasabi-pulbrit seesamiseemnetega ja puista segu kala peale.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Puhasta kala ja eralda fileeosa.
Aseta ahjuplaadile foolium ja sellele fileetükk.
Maitsesta kergelt soola ja kalamaitseaineseguga. Filee peale aseta tillioks.
Paki kala fooliumiga kinni ja aseta ahju.
Küpseta fileed umbes kümme minutit 185 kraadi juures.
Serveerimisel lisa rohelist salatit ja sidruniviil.
# Alternatiivina võid kala peale panna vaheldumisi ka sibula- ja laimiviilusid.
# Ära soolaga liialda, see tapab kala maitse ära.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anna 07.nov 2008 22:40
Sorri Angelica toidud super maitsvad ja seee forell eriti
anna 07.nov 2008 22:38
Angeelika toidud on alati maitsvad ;)
1