Kalatoidud

Ürdine lestalõik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Kui soovid, võid lestakala asemel kasutada lõhet.
Kogus: 4 portsjonit
Pintselda kala marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Aseta viilud kalaresti vahele ja grilli keskmisel kuumusel umbes 4 minutit mõlemalt poolt. Maitsesta Forest Blend maitseseguga ja serveeri värske salatiga.
SALATIKASTE:
Vispelda äädikat, soola, mett ja ürdisegu, kuni sool on sulanud.
Lisa segule peene nirena õli, kastet samal ajal kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste. Vajadusel võib lisada suhkrut, veel õli või äädikat. Aseta salat taldrikule ja vala peale salatikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maanka 15.juuni 2008 18:36
Kui õrna lestafileed kaua laagerdada, mis tast küll järgi jääb? Aga proovida ka ei saa sest ei usu, et ma lesta fileerimisega hakkama saan :-( Kui keegi õpetaks, kuidas lesta fileerida?
1