Kalatoidud

Grillitud haugifilee ürdivõi ja küpsetatud köögiviljadega

Keskmine hinne: 2 Allikas: 100 rooga Autor: Meelis Maiste ja Maido Maiste
Suviselt hõrk maitseelamus kalasõpradele
Kogus: 1 portsjon
Ürdivõi
Purusta sibul, küüslauk ja ürdid köögikombainis. Lisa ülejäänud ained (va. sool) koos võiga ja mikserda ühtlaseks massiks.
Grillitud köögiviljad
Lõika suvikõrvits, paprikad, sibul ja tomatid parajateks sektoriteks. Haki juurde ürdid, maitsesta soola ja tšilliga ning lisa veiniga segatud tomatipüreele. Pane segu kuumakindlasse vormi ja küpseta sütel 25-30 minutit. Kõrbemise vältimiseks sega aeg-ajalt. Vajadusel lisa veel veini-tomatipüreesegu.
Haug
Puhasta haug ja fileeri, kuid nahka ära eemalda. Määri kala lihapool ühtlaselt ürdivõiga ja grilli. Kui pool kalast on valgeks tõmbunud, keera kala teistpidi ja grilli veel mõned minutid.
Enne serveerimist määri veel ürdivõiga ja maitsesta kergelt soolaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa