Kalatoidud

Tomati-kalahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja tervislik hautis, milles võid värske kala vajadusel asendada ka külmutatuga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika suvikõrvits ja kooritud kartulid kuubikuteks, puhasta ja haki sibul. Kuumuta pannil pisut õli, lisa tükeldatud ained ning prae keskmisel tulel umbes 5 minutit ehk kuni kõik on pruunistunud. Lisa purustatud tomatid ja tomatipasta. Maitsesta soola ja hakitud tüümianiga. Lase mõni minuti keeda. Kõige lõpuks lisa tükeldatud kala ja mesi, sega ettevaatlikult läbi ning hauta vaiksel tulel 5 minutit. Serveerides puista üle peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toxi 26.juuli 2012 19:43
minul võttis kartulite pehmeks saamisele küll rohkem aega, kui siin kirjas, kuigi lõikasin väikesed kuubikud. Normaalne tavaõhtu toit, kasutasin külmutatud kala, arvatavasti tihedamalt tegema ei hakka
mann 12.okt 2010 17:00
Kas see kala saab nii kiiresti valmis? Toores kala? Mis fileed kasutasite?
Kata 15.sept 2010 21:14
Mina lõikasin kartulid üpris pisikesteks kuubikuteks ning sai küll selle ajaga kenasti valmis ;) Kasutasin purustatud tomatite ja tomatipasta asemel Milda küüslauguga tomatikastet (Maximas müüakse 520g purgis), kala panin rohkem kui retseptis antud ning kartulit samuti. Lõpptulemus oli ülimaitsev! PS! Kartulit võiks isegi veel enam lisada, mina paneks lausa 5-6 tk!
Kristi 06.sept 2010 13:16
Tere, kui retsept näeb ette toore (keetmata) kartuli, kuidas saab se küpseks vaid umbes 15-20 minutiga? Ette Tänades, Kristi
1