Kalatoidud

Karriräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Krõbeda karri-majoneesikatte all koos õunatükikestega küpsenud räimerullid on kiirelt valmiv ja nii kuumalt kui ka külmalt väga maitsev roog. Ühtviisi hästi sobib see nii koduseks õhtusöögiks kui külalistele meelehea tegemiseks!
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta fi leed soolaga ja keera rulli nii, et nahaga pool jääb sissepoole. Tõsta
kalarullid rasvainega määritud ahjuvormi.
Puhasta õunad, lõika väikesteks tükkideks ja puista räimedele. Sega omavahel
majonees ja vahukoor ning maitsesta karripulbriga. Vala segu kaladele ja raputa
kõige peale riivleiba.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa