Kalatoidud

Lestafilee kokteiltomati- rukolasalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lesta peaks alati paneeritult praadima, sest tegemist on õrna kalaga, mis ilma paneeringuta kipub lagunema.
Kogus: 2 portsjonit
Puhasta lest, eemaldades soolikad, pea, uimed ja saba. Loputa fileed voolava vee all.
Sega taldrikul omavahel odrajahu, sool ja sidrunipipar.
Kasta lestafilee paneeringu sisse, nii et kala mõlemad küljed saavad kaetud.
Kuumuta pannil õli ja prae kala mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Salati jaoks kuumuta pannil oliiviõli ja prae kergelt poolitatud kirsstomatid, hakitud sibul ja rukolalehed.
Lõpus lisa pannile seedermänniseemned ning maitsesta salat soola-pipra ja laimimahlaga.
Serveeri lestafilee soojal salatipadjal.
# Kui kasutad poest ostetud sügavkülmutatud lesta, lase sel külmkapis enne aeglaselt üles sulada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa