Kalatoidud

Haugi-peekonirullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Suitsupeekon lisab kuivavõitu haugilihale mahlasust ja maitset.
Kogus: 1 portsjon
Lõika kalafilee 2 cm laiusteks viiludeks.
Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga ning puista üle hakitud tilliga.
Keera maitsestatud kalaviilud peekonisse ja lükka vardasse.
Grilli, kuni kala on küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kertu Kaljuveer 05.okt 2011 09:12
Tegin eile seda rooga ahjuroana. Alguses paneerisin jahuga ja praadisin pannil kergelt läbi, siis ahjupannile. Peale valasin sortus vett ja katsin väikeseks hakitud sibulatükkidega. Sellest tekkis väga hea kaste. Retsept pärines Korzetsi raamatust. Viimases osas panin ahjupannile ka keedukartulid kala juurde maitsestuma. Täitsa hea asi sai.
1