Kalatoidud

Ahvenafileed kukeseentega

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: 100 rooga
Kukeseenehautise ja juustuga kaetud ahvenafileed maitsevad hästi kuumade keedetud kartulitega.
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja tükelda seened. Tõsta seened potti ning kuumuta, kuni neist eraldunud vedelik on aurustunud. Lisa või ja hakitud sibul, hauta 2–3 minutit. Raputa peale jahu, sega ja kuumuta läbi.
Lisa rõõsk koor, sool ja sidrunipipar, hauta 5 minutit ning tõsta pott tulelt. Pane juurde riivjuust ja sega selle sulamiseni.
Tõsta ahvenafileed võiga määritud ahjuvormi, maitsesta soovi korral kergelt soolaga. Tõsta peale seenesegu ja küpseta ahjus 180° juures 10–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Reet Jõenurm 29.okt 2013 12:09
Supermaitsev!! Isegi ilma seenteta :)
Merje Maripuu 06.nov 2010 22:28
Rimis ja Selveris ei ole ahvenafileed müügil. Selle asemel ostsin pangasiusefileed.Ja soolvases vees kukeseened purgis. Panin ka soola ja sidrunipipra seenesegule. Liiga soolane oli, aga õnneks filee ei olnud soolane.Tulemuslõpp on väga hea roog! Järgmine kord ilma soolata siis,kui seened on valmis soolases vees purgis.
Elle 17.jaan 2010 18:25
Imemaitsev roog.Kui mees on seda rooga teinud,siis tema pani veel mingit majoneesi kalakastet peale (Eesti toode, korgiga plastpakendis) .Väga rammus ,aga ka väga maisev sai.
1