Kalatoidud

Grill-lõhe adžikaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Suvel valmista seda maitserikast kalarooga grillil, talvel või sügisel ahjus. Adžika annab kalale mõnusalt terava maitsenüansi.
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja sega teiste täidiseainetega. Lõika lõhefileele lõiked kuni nahani, torka lusikaga täidis vahekohtadesse. Keera kalafilee fooliumisse ning küpseta grillil 20–30 minutit (soovi korral ahjus 200° juures sama kaua).
   * Kes eelistab mahedamat toitu, kasutagu adžika asemel tavalist tomatikastet. Kõrvale sobivad hästi grillitud köögiviljad või värske salat
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
susanna 10.nov 2010 15:50
täna hakkan seda tegema tüleb ka külaline
Henri Marjamäe 14.apr 2009 15:20
see on päris hea toit ma ei uskunud seda maailma parim kalatoit
pikkpats 06.okt 2008 11:38
proovisin teha ja maitses kõigile külalistele.Soovitan soojalt.
1