Kalatoidud

Sinihallitusjuustuga üleküpsetatud lõhe

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikuköök Autor: Martti Koppel
Kokasaate Hommikuköök 02.08.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Haki kõik peeneks või purusta ja kanna lõhele, keera fooliumisse ja küpseta grillil kuni valmis. Serveeri värske salatiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triin 28.veeb 2010 21:11
teen forelliga eksamitoitu.Ausalt forelliga on parem.Proovige kõik kes kala sõbrad.
Ansku 28.märts 2009 17:04
Kasutasin uhte suurt forellifileed, kaaluga u 700g ning koiki aineid panin umbes kahekordsetes kogustes, murulauku ja basiilikut kull natukene vahem. Paris suur kuhi tuli forelli peale neid koiki asju. Ahjus hoidsin umbes 30-35 minutit. Maitses vaga, vaga hea ning natukene teistmoodi ja ponevamalt kui varem tehtud ahjukalad.
1