Kalatoidud

Räimerullid tšillikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tšillikastmes hautatud räimerullid maitsevad hästi nii kuumalt kui külmalt. Serveeri neid äsja ahjust tulnuna koos keedetud kartulitega või jahtununa külmlaual.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
Aseta fileed töölauale laotatud küpsetuspaberile, nahk üleval. Riputa peale soola, sidrunipipra ja basiiliku segu. Keera kalad rulli, jättes lihapoole välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi. Klopi kastmeained omavahel läbi ja tõsta kaste lusikaga rullidele. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maani 17.jaan 2011 11:36
tuli imemaitsev, jääb kindlalt minu menüüsse!
1