Kastmed

Seeneraguu kalkuniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tervislik seene-köögiviljaroog, mida võid soovi korral veelgi lahjendada, jättes ära hapukoore ning suurendades puljongi ja rõõsa koore osa.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja tükelda seened, poolita ja viiluta porru. Koori porgandid ja juurseller ning lõika kuubikuteks. Lõika ka kalkunifilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis igalt poolt. Lisa seened, porgandid, juurseller ja porru, kuumuta kergelt läbi. Vala peale puljong ning hauta 20 minutit. Lisa rõõsk ja hapukoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann pliidilt ja lisa sidrunimahl.
Serveeri rooga riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
veronika91 09.sept 2008 15:28
Superhea tuli. Kalkuniliha asemel panin kanaliha ja ei pannud juursellerit sest ei saanud seda kuskilt. Natuke soolasin üle aga ikka tuli hea ;) ja üsna lihtne teha ka!
1