Kastmed

Punase veini kaste grill- ja BBQ-roogadele

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
1. Pruunista veise saba ja sea jalad 180˚C ahjus ~ 30 minutit.
2. Poolita sibulad ja küüslauk (koorida pole vaja). Lõika porru, porgand ja seller 5 cm pikkusteks kangideks.
3. Pruunista aedviljad ahjus.
4. Aseta kondid ja aedviljad kuumutatud potti ning lisa vein.
5. Keeda tugevalt ~ 20 minutit.
6. Lisa vesi ja keeda madalal temperatuuril. Kui kastmest on jäänud alles pisut vähem kui pool, siis kurna.
7. Maitsesta soola või veiselihapuljongi kuubikuga.
8. Lisa väikeste tükkidena või ning mesi.
9. Lase keeda madalal temperatuuril 15 minutit.
10. Lisa vajadusel soola ja mett. Nii sai valmis kastmepõhi.
11. Kastmepõhjale saab anda soovitud maitseid. Näiteks mustikakastme tegemiseks lisada mustikaid, keeta läbi ja kurnata, rosmariinikastmele lisada värsket või kuivatatud rosmariini, keeta ja kurnata jne.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa