Kastmed

Sinepine õllekaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri sinepist õllekastet eelkõige lihatoitudega. Taime- ja kalatoitude jaoks võib kaste olla liiga tugeva (ja ka kergelt mõrkja) maitsega.
Kogus: 6 portsjonit
1.  Haki sibul ja vala potti.
2.  Vala sibulatele õlu ja keeda, kuni vedelikku on jäänud poole võrra vähemaks.
3.  Lisa puljong ja keeda taas poole võrra alla.
4.  Lisa köögikoor ja keeda tasasel tulel, kuni pool kogusest on ära keenud.
5.  Lisa sinep ja sinepiseemned ning kuumuta kaste veel kord läbi. Serveeri näiteks ahjukanaga.
# Eelista magusamat sorti sinepit, et kaste ei jääks liiga mõrkjas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Matu 27.okt 2012 16:52
1,7DL ehk siis pea aegu terve teeklaasi täie ?
Merlinmmmm 20.jaan 2011 23:34
Maitse oli super! Koort lisades tegin aga vea ja kaste läks nö. tükiliseks:( Maitse ikka hea aga välimus suht kesine:(
sandralee 30.dets 2009 21:24
Väga hea kaste. Sinepiseemned on eriti mõnusad seal sees. Lõpptulemus pole kindlasti mitte mõrkjas, vaid selline tummine.
1