Kastmed

Marinara ehk klassikaline pitsakaste

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Pitsaraamat Autor: Angeelika Kang
Hea pitsakastme saad valmistada nii konserv- kui värsketest tomatitest. Marinara sobib hästi nii pitsa- kui pastakastmeks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta õli pakuspõhjalises kastrulis ja prae hakitud sibul ja küüslauguküüned klaasjaks. Tee värsketele tomatitele noaga ristlõige ja kasta korraks keevass evette. Nõruta, jahuta veidi, koori ja puhasta. Kui kasutad konservtomateid, haki need peeneks. Lisa tomatitele kuivatatud ürdid (pune, basiilik) ja keeda vaiksel tulel kaane all 20 minutit. Kui kastmes on veel suuremaid tomatitükke, püreeri kastet saumikseriga veidi ühtlasemaks. Maitsesta soola, suhkru ja musta pipraga. Kui kasutad värskeid ürte, lisa need hakituna alles nüüd.
Sellest kogusest saad kastet kahele suurele või neljale väiksemale pitsale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gekukas 19.dets 2012 16:41
Hinne jäi lisamata :)
Gekukas 19.dets 2012 16:40
Väga maitsev. Tegin selle pizzakastmeks ning nüüd natuke kiidan end - pole eales nii head pizzat saanud. Tõesti soovitan
Anju?a 11.jaan 2012 19:17
Supper hea!
1