Kastmed

Redised kooreses kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Redise aimatavalt mõrkjas maitse sobib oivaliselt magushapuka granaatõuna lisandiga. Kaste sobib nii kartulite kui liha juurde.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika redised viiludeks ja haki sibulad. Kuumuta või poti põhjas ja hauta selles hakitud sibulad läbipaistvaks. Lisa redised, suurenda kuumust ja prae segades 1–2 minutit, kuni nad kergelt pruunistuvad. Maitsesta soola ja pipraga. Nirista peale äädikas ja kuumuta, kuni vedelik on aurustunud. Vala sekka kohvikoor ja lisa toorjuust, hauta segades 3-4 minutit, kuni ained on läbikuumenenud ja toorjuust lahustunud. Tõsta kaste tulelt, maitsesta veel soola ja pipraga, kui vaja. Sega hulka koriandrilehed ja granaatõunaseemned. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa