Kastmed

Tomatikaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mehhiko Autor: Toidutare
Mehhiko rahvustoit. Sobib väga hästi liha- ja kalatoitude lisandiks või tortillade ja tacode täitmiseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta õli pannil, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta segades, kuni sibul ja küüslauk on pehmed.
Lisa tomat, tšillipulber ja puljong.
Keeda keskmisel kuumusel u 10 minutit.
Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
Kaste on kasutamiskõlblik 3 päeva, kui seisab külmutuskapis kaane all.
Kui soovid teravamamaitselist kastet, siis lisa ½ tl peeneks hakitud tšillipipart koos sibula ja küüslauguga pannile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa