Kastmed

Tacokaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Tiina Trolla
Põhikaste, mis sobib toidu üleküpsetamiseks, dippimiseks ja lisandiks.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta õli paksupõhjalises anumas, pannil kuumaks. Lisa tükeldatud sibul ja paprika. Küpseta senikaua kuni sibul muutub klaasjaks ja paprika pehmeneb. Lisa kastmele purustatud küüslauk ja maitseained. Keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit. Kalla köögiviljadele purustatud tomatid ja keeda kuni kaste hakkab paksenema (umbes 5-6 minutit). Kui kaste tundub liiga kahvatu, võid värvi parandamiseks kõige lõpuks lisada pisut tomatipüreed. Kontrolli maitset ja vajadusel maitsesta veelkord. Sobib serveerimiseks nii külma kui ka kuumana.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa