Kastmed

Valge kaste

Keskmine hinne: 3.48 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Jahukaste.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta rasvaine pannil, lisa jahu, kuumuta helekollaseks.
Lisa piim, sega, et ei tekiks klimpe.
Keeda mõni minut ning maitsesta soolaga.
Enne serveerimist puista peale hakitud maitserohelist.
Hea teada
Sobib kõikide liha- ja kalatoitude juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Inga 21.mai 2015 12:23
Unustasin siia juurde lisada, et mina lisan kuuma piima või ja jahu segule. :)
Inga 21.mai 2015 12:03
Mina teen kastet vispliga, ja ei mingeid tükke. :)
Urmo 11.sept 2014 22:39
Tean kuidas teha seda kastet nii, et klimpe ei teki. Tuleb toimida järgmiselt: kuumutada rasvaine pannil kuni see on vedel. Seejärel võtta pann tulelt ning alles siis lisada jahu. Segada ühtlaseks massiks ning lisada piim ning vähesel määral vett. Panna tagasi pliidile ning segada kuni keemiseni. Ise lisasin lõpus tilli ja soola. Imehea kaste!
riina 05.sept 2014 12:32
tegin sellest lihapallidele kastme peale. sulatasin potis või ja sellele lisasin blenderis segatud piima ja jahu segu. ühtegi klimpi ei tulnud, maitse oli väga hea ja sai kiireti valmis.
Liina 22.veeb 2013 18:28
Tegin nii nagu Lops kirjutas aga minul läks sellegipoolest klimpi kaste.
Lops 17.veeb 2013 13:03
Ärge tehke puhtalt piimaga.1/3 piima ja 2/3 vett nagu tehti vanasti koolisööklas. Kõige alus on ikka või. Kaste tuleb muidu liiga magus. Samuti segage jahukogus külmas piimas ja valage segades kastmesse. Siis soola ja asi ants.
Nunnu 06.jaan 2013 20:10
Mina tegin ka seda kastet ning,kui jahu panin kuuma või sisse,siis see ei tõmbanud absoluutselt klimpi :) Nii,et on küll võimalik :D
Maarja 28.okt 2012 13:54
Ma tegin potis seda kastet. Nagu arvata oli, tõmbas jahu kohe klimpi kui selle võile lisasin. Lisasin kohe ka piima sest midagi siin enam viivitada ei olnud... Sellegi peale ei sulanud klimbid uuesti lahti ning ei jäänud mul siis muud üle kui otse kuumas potis plenderdada tagasi lahti see kõik... Lõppkokkuvõttes tuli väga hea kaste :) Mõnus kreemjas. Aga tema tegemine... No ma püüan veel harjutada! :D Aga see pole ju loogiline, et kuuma või sisse jahu pannes see klimpi ei tõmbaks... Äkki peaks enne piima panema ja viimasena jahu?
OlenKesOlen 21.juuni 2012 12:42
Oi, nii hea kaste
1