Kastmed

Hispaania kaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard Autor: Mari
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Pikantne ja pika säilivusega kaste.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükeldatud porgandid ja sibulad pruunistada võis, lisada jahu ja pruunistada.
Valada peale puljong ja valge vein, lisada hakitud sink ja seened, petersellilehed ja tomatipasta.
Keeta 1 tund.
Hõõruda läbi sõela ja keeta nõrgal tulel, kuni maht väheneb 1 liitrini.
Maitsestada punase veini ja soolaga.
Jahedas kohas säilib mitu päeva.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anemoonika 17.nov 2004 11:41
Huvitav, miks see kaste just Hispaania nime kannab? Hispaanlased tarbivad kastmeid kus kasutatakse tervislikke lisandeid nagu seda on oliivõli ja looduslikud veiniäädikaid! Pigem võiks selle kastme nimi olla... eestimaine.
1