Kastmed

Pistaatsiabroiler

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Triinu
Maitsev kanakaste pähklitega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta potis rasvaine ja pruunista broileritükke igast küljest u 5 minutit. Lisa valge vein, kanapuljong. Maitsesta koriandri, soola ja pipraga ning pigista sidrunist mahl potti. Lase kõik keema ja hauta kaane all u 1 tund. Tõsta broileritükid leemest teise nõusse ja hoia soojas. Sega maisijahu rõõsa koorega ja kalla potti. Sega läbi ning lase paar minutit keeda. vala kaste broileritükkidele. Haki pistaatsiapähklid ja raputa vahetult enne serveerimist broileritükkidele.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
claudjus 14.märts 2008 12:35
Ptoovisin, muutsin natuke: 1. Broileri tükid küpsevad kiiresti, ei ole vaja hautada 1tund 2. Vett/puljongit panin vähem, panin rohkem rõõska koort ja veini (vein -Bollino valge - täiesti tipp-topp) 3. Koriandri asemel kasutasin Santamaria vahemeresegu (valmis segu, ei pea purustama) 4. Pistaatsiat võib panna südamest 5. Maisi jahu asemel kasutasin nisujahu Aga Triinule aitäh, mina ja kogu seltskond - lühidalt rebestasime magu ja sõime ennastunustavalt ja isukaotuseni :)
1