Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Hapukoorekaste

Hapukoorekaste aedviljasalatitele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g kastme jaoks:
400 g hapukoort
50 g äädikat
40 g suhkrut
0,5 g jahvatatud musta pipart
8 g soola
Valmistusviis
Hapukoorele (mitte väga rasvasele) lisada äädikas, suhkur, sool ning jahvatatud must pipar.
Kõik hoolega segada.
Seda kastet kasutatakse kurgi-, tomati-, rohelise salati ja kartulisalati maitsestamiseks, samuti munade, tomatite ja kurkide täidisena.
Hoida tihedalt suletud nõus ning jahedas pimedas kohas mitte üle nädala.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook