Kastmed

Seene- porgandikaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Huvitav kaste looma- ja ulukilihatoitude juurde.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori ja haki sibul.
Kaabi, pese ja lõika tükkideks porgandid.
Kuumuta pannil sulavõi, hauta selles sibulat, lisa porgandid ja pruunista.
Riputa peale jahu ja kuumuta helepruuniks.
Lahusta jahu pidevalt segades punase veini, puljongikontsentraadi ja 150 ml veega, lase keema tõusta.
Puhasta ja pese seened, lisa kastmesse koos purustatud kadakamarjadega ning kuumuta tasasel tulel u 15 minutit kaane all, seejärel veel 10 minutit ilma kaaneta.
Sega kastmesse creme fraiche ja petersell.
Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa