Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Kõrvitsakaste

Kastmed

Kõrvitsakaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas kõrvitsakaste sobib tumedast lihast praadide, uluki- ja metslinnuliha juurde.
Retsept
portsjonile
3 spl Kivipuravik (kuivatatud)
750 g Kõrvits
125 ml Veiselihapuljong
1 - 2 tl Karri
Sool
Must pipar
0.5 tl Harilik pune
Valmistusviis
Leota kivipuravikke kuumas vees.
Võta kõrvitsast lusikaga välja paar kuuli ja lõika ülejäänud viljaliha kuubikuteks.
Keeda kõrvitsatükid karri, soola ja pipraga maitsestatud veiselihapuljongis pehmeks.
Püreesta segu mikseriga või pressi läbi sõela.
Hauta kastmes seeni ja kõrvitsakuule umbes 10 minutit madalal kuumusel.
Lõpuks puista peale pune.
Magushapu kastme saad, kui lisad tubli näpuotsatäie suhkrut ja veidi äädikat.

KOMMENTAARID

Antzukas 04.mai 2012 14:17
proovisin järele ja väga hea oli ,aga mul on küsimus kuidas saab lisada oma artikkli ma olen uus siin
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes