Kastmed

Kõrvitsakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas kõrvitsakaste sobib tumedast lihast praadide, uluki- ja metslinnuliha juurde.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota kivipuravikke kuumas vees.
Võta kõrvitsast lusikaga välja paar kuuli ja lõika ülejäänud viljaliha kuubikuteks.
Keeda kõrvitsatükid karri, soola ja pipraga maitsestatud veiselihapuljongis pehmeks.
Püreesta segu mikseriga või pressi läbi sõela.
Hauta kastmes seeni ja kõrvitsakuule umbes 10 minutit madalal kuumusel.
Lõpuks puista peale pune.
Magushapu kastme saad, kui lisad tubli näpuotsatäie suhkrut ja veidi äädikat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Antzukas 04.mai 2012 14:17
proovisin järele ja väga hea oli ,aga mul on küsimus kuidas saab lisada oma artikkli ma olen uus siin
1