Kastmed

Tomatikaste pitsale

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Pirukad 1995
Pitsa tomatikastet on mõtet teha ühekorraga topeltkogus. Seda võib korraga äratarvitatavate portsjonitena külmutada ja kasutada peale pitsa veel kastmete ning vormiroogade maitsestamiseks.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs.
Hakitud sibula pehmendamiseks sega seda potis kuuma õli sees.
Lisa purustatud tomatid.
Pane potti suhkur, sool, must pipar ja loorberileht.
Keeda kastet tasakesi ilma kaaneta u 30 minutit.
Maitsesta kaste ürtidega.
Lisa maitse järgi paar supilusikatäit tomatipüreed ja jätka keetmist, kuni kaste muutub paksuks.
Võta loorberileht välja ja lase segul jahtuda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Significant 17.mai 2012 11:19
Olenevalt soovist tuleks saumikseriga üle lasta, kui väga tükilist ei taha, aga muidu super hea!
linda8 09.apr 2009 14:51
mina tegin külmalt ja otse pitsapõhjale. kate peale ja ahju. tõesti lihtne ja maitsev!
1